Jump to content
Sign in to follow this  
xFrann

[MC] Regulament Staff

Recommended Posts

⚡ Regulament Staff ⚡

"Fara de reguli, oamenii sunt Animale"
                                                     
  - Maxwell Anderson, Winterset

 

DespairGods doreste ca membrii Staff sa fie exemplari, sa poata oferi jucatorilor ajutorul necesar si sa urmareasca urmatoarele reguli fara abateri sau abuzuri care eventual duc la indepartarea membrilor.

Regulamentul jucatorilor se aplica de asemenea si membrilor Staff, dar pe langa acel regulament acestia vor urma si urmatoarele reguli:

  Sanctiunile trebuiesc intodeauna aplicate cu un motiv intemeiat, dupa fiecare sanctiune aplicata membrul staff este obligat pe propria raspundere sa detina o dovada pentru a explica pe viitor in cazul reclamatiilor felul in care a procedat.
In cazul contrar, adica in momentele in care sanctiunile sunt aplicate gresit sau exista o lipsa de dovezi, membrul staff va fi sanctionat dupa seriozitatea greselii in urmatoarele feluri:
Warn
Down
Remove

Membrii Staff nu au voie sa foloseasca comenzile in van, fara folos sau de distractie. Comenzile vor fi folosite doar in cazurile in care acestea sunt necesare. Orice abatere de la aceasta regula poate duce la:
Warn
Down

⟿ Membrii Staff nu au voie sa se teleporteze la jucatori fara vanish fara acordul lor, evitam deranjul jucatorilor in timpul jocului.
Sanctiuni care pot fi aplicate in aceasta situatie:

Warn
Down

Limbajul Staff-ului trebuie sa fie curat, formal, scrisul trebuie sa fie corect gramatical si adresarile catre jucatori trebuiesc a fi respectoase sau prietenoase, fara aere de superioritate.
Down
Remove


Orice abuz duce la inlaturarea completa a Membrului Staff de pe Server.
Singura sanctiune aplicata:

Ban

Membrii Staff trebuie sa participe la sedinta saptamanala (Duminica, 20:30) pentru a rezolva probleme intampinate si pentru a discuta situatii intalnite in ultima saptamana.
Orice membru Staff are dreptul la invoiri.
Lipsa prezentei la sedinta fara invoire are ca consecinte:

Warn
 Down

Rolul vostru este de a ajuta jucatorii (daca ai citit pana aici si faci cerere de helper, continua sa citesti) si activitatea in chat este necesara, cand un jucator va avea nevoie de informatii Membrii staff sunt obligati sa raspunda.
Sanctiuni aplicate in cazuri contrare:

Remove
Down


Lipsa de respect sau de activitate in joc duce la inlaturarea membrului din echipa Staff. Sunt obligatorii minim 10 ore pe saptamana impartite in varii zile, nu toate intr-o singura zi.
Cazurile acestea duc la:

Remove
Down

Echipa DespairGods are dreptul de a inlatura membrii Staff cu sau fara motive, in limita bunului simt. 
Echipa DespairGods
are dreptul de a incalca aceste reguli iarasi, in limita bunului simt si cu un motiv intemeiat. 

Orice sanctiune este aplicata global.

:dg:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...