Jump to content
Sign in to follow this  
Creppez

Reclamatie (Operator) Kl0zer

Recommended Posts

Creppez

Kl0zer 

Comportament subiectiv/personal. Player-ul Kl0zer ia decizii subiective si nu obiective iar ca exemplu dau cazul cererii pentru Helper a player-ului Leviathan. In ziua incidentului, pe server, din staff era online doar Kl0zer si FoRTHeRight323. Leviathan i-a scris prin /tell, fiind prietenul ei, cerere de pro (probabil in gluma, nu conteaza) avand in vedere ca ei erau online si pe discord deci prin urmare putea cere si prin voice. Kl0zer a pandit-o pentru a-i face rau deoarece are ceva personal cu ea (motive necunoscute) si a facut screenshot pentru a vota contra impotriva cererii ei. Ba mai mult, i-a cerut lui Fuzzy_TK sa ii dea contra, fiind prieten cu Kl0zer, pentru a fii sigura ca Leviathan nu devine helper, ceea ce mi se pare putin depasit pentru playeri care fac parte din staff. Precizes faptul ca FoRTHeRight323 (NoStraight) este un baiat adus de Kl0zer pe serverul personal de discord (pe cand era si ea in grupul meu) iar asta reprezinta faptul ca stia de prietenia celor doi si imi sustin opinia in privinta implicarii ei neprofesionale. Pentru a intelege mai bine contextul si a privi mai bine din perspectiva playerilor va rog sa vizionati imaginile de mai jos cu atentie.
(Mai jos aveti de asemena o atasare cu o mica marturie de catre Kuro (Iubitul lui Kl0zer) ca dovada a vinovatiei acesteia)

-

10/11/2019

https://imgur.com/a/5AbLM8e

Pentru a preveni pierderea playerilor optez pentru eliminarea lui Kl0zer din staff si pentru scaderea in fuctie a lui Fuzzy_TK
Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server-ul este un mediu de joc, orice tine de partea Staff este strict profesionala si nu tine de relatii sau prietenii.
Am citit cererea de helper anterioara propusa, influenta Staff-ului nu este bine privita de catre Administratori.
Jucatorii trebuie sa se comporte profesional, prin mesajele in privat prezentate mai sus cererea de pro putea fi chiar si o gluma, Kl0zer a procedat conform spuselor si celor vorbite la sedintele Staff.
Legat de prieteniile intre membri Staff, voi ruga pe Fuzzy_TK sa se alature discutiei si Kl0zer de asemenea pentru a confirma sau a infirma cele scrise in reclamatia respectiva.
Legat de Serverele de discord nu au legatura cu intamplarile de pe Server sau Comunitate, prieteniile si relatiile nu sunt amestecate cu mediul profesional.
Toti membrii implicati vor raspunde la aceasta reclamatie pentru a clarifica situatia si pentru a oferi oricarei persoane dreptul la parere.
In urmatoarele 24 de ore situatia va fi rezolvata.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am fost chemat in conferinta impreuna cu Leviathan,Creppez,Ozxy_ .

Am intrat si a spus sa ii dau un mesaj privat,am dat si mi-a dat mesaj daca pot pune o vorba buna (sub forma de gluma) eu am spus ca nu sunt in masura sa spun ce e bine sau ce nu e (Pana la urma sunt doar un trial helper si mai am mult de urcat).

Lucrul pe care la facut Kl0zer este obligatoriu(Adica toti suntem egali si nu trebuie sa ne bazam pe alti oameni ca sa crestem increderea)

Dupa ss date de Kl0zer pe chat-staff am vazut ca Leviathan a injurato pe Kl0zer.

Din cate stiu din spusele lui Kuro,Leviathan,Creppez(Leviathan este impreuna cu Creppez),Kl0zer este geloasa pe Leviathan (Kl0zer crede ca Leviathan incearca sa il "fure" pe Kuro.

Poate ca Leviathan nu trebuia sa o injure pe Kl0zer.Dar nici Kl0zer sa fie geloasa

In trecut am auzit ca au mai fost niste certuri intre Leviathan si Kl0zer.

Dupa toate cele scrise de mine mai sus voi lasa cei care sunt mai mari in grad sa ia o decizie inteleapta.(Doar o parere dar dupa mine ar trebuii sa le lasam pe ele sa discute fara martori,prieteni,iubiti,si alte chestii.

 

🤔🤔🤔🤔

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spui ca Kl0zer m-a pus sa resping cererea lui Leviathan, ceea ce nu este adevarat. Chiar daca Kl0zer imi este superior in grad, nu am de gand sa ascult de ce imi spune cineva, mura in gura, fara sa imi spun si eu parerea. Decizia mea este finala.

In legatura cu Discord-ul, cu serverul vostru, unde Kl0zer si NoStraight au intrat, nu am ce spune. Nu am fost de fata, si nici nu are legatura cu serverul, staff-ul sau cererea.

Cum a spus si xFrann: "Orice tine de partea Staff este strict profesionala si nu tine de relatii sau prieteni." Este 100% adevarat. Contra-ul meu si a lui Kl0zer nu au avut nici o legatura cu prietenii, dusmanii, motive personale, etc.

Eu am respins o cerere a unei persoane care nu mi s-a parut, mie cel putin, potrivita pentru functie. Asta a fost. Nimeni nu me-a influentat decizia. Si nici nu inteleg de ce sunt eu atat de implicat in aceasta situatie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Kl0zer a pandit-o pentru a-i face rau deoarece are ceva personal cu ea"-eu nu am pandit pe nimeni,doar stateam pe server si social spy-ul este activ pentru a evita reclama prin mesaje,si i-am zis si ei,nu am nimic personal cu ea,problema a fost cu comportamentul lui kuro

"i-a cerut lui Fuzzy_TK sa ii dea contra, fiind prieten cu Kl0zer"-eu nu am cerut nimanui sa dea contra,fuzzy a raspuns dupa ce a vazut poza pusa de mine

"FoRTHeRight323 (NoStraight) este un baiat adus de Kl0zer pe serverul personal de discord (pe cand era si ea in grupul meu) iar asta reprezinta faptul ca stia de prietenia celor doi"-pe FoRTHeRight323 l-am adus pe server dupa ce am intrebat-o inainte pe leviathan daca pot aduce pe cineva pe server-ul de discord,de pe serverul de minecraft si a zis ca da,dupa care i-am dat invite

Eu cel putin am raspuns ca staff al serverului si nu personal,aceasta regula fiin una cunoscuta dar nescrisa,cersitul de pro(O vorba buna) este strict interzisa,daca era ceva personal nu mai eram nevoita sa pun poza si doar ziceam ca nu o doresc in staff

in plus dupa ce am raspuns la cerere leviatan mi-a dat mesaj pe discord unde a inceput sa ma injure,si a mai incalcat o regula,de unde a rezultat si respingera din partea lui blacky si inchiderea topicului

"a o atasare cu o mica marturie de catre Kuro (Iubitul lui Kl0zer) ca dovada a vinovatiei acestei" :https://imgur.com/a/sPaAK8x motivul needitat

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Legat de Serverele de discord nu au legatura cu intamplarile de pe Server sau Comunitate, prieteniile si relatiile nu sunt amestecate cu mediul profesional." exact asta evidentiez. Comunitatile exterioare si profesionalismul unui membru staff sunt doua lucruri diferite. Atasamentele din reclamatie sunt pentru a evidentia faptul ca Kl0zer are ceva personal cu Leviathan si nu se comporta obiectiv, precum oricine din staff ar trebui.

"https://imgur.com/a/sPaAK8x motivul needitat" Nimic nu este editat. Am cerut un ss din discutia lor pe privat in care spune despre Leviathan diferite cuvinte jignitoare insa el a refuzat pe motivul ca tine la Kl0zer, si mi se pare cavaleresc sa o apere insa cu nimic nu schimba faptul ca acest operator neaga tot ce face si nu poate sa lamureasca lucrurile profi.
"pe FoRTHeRight323 l-am adus pe server dupa ce am intrebat-o inainte pe leviathan [...]" nu conteaza acest aspect, ideea era ca Kl0zer stia de glumele pe care le face leviathan cu membrii din staff iar ea tot a decis, pe buna constiinta, sa faca tot posibilul ca aceasta sa nu ajunga in staff si daca nu ma insel, cuvintele au fost ceva de genul "Sa nu ajunga asta in staff ca ies"
"in plus dupa ce am raspuns la cerere leviatan mi-a dat mesaj pe discord [...]" intr-adevar, nu este frumos ce a facut insa, daca nu ma insel, a incercat sa stea de vorba cu Kl0zer acum ceva timp pentru a lamuri lucrurile intre cele doua insa, operatorul a refuzat. Leviathan a fost frustrata de supriza pe care Kl0zer alaturi de Fuzzy_TK i-au facut-o vanand-o si atacand-o.


"Contra-ul meu si a lui Kl0zer nu au avut nici o legatura cu prietenii, dusmanii, motive personale, etc." daca se intelege faptul ca Kl0zer neaga tot, nici nu mai e nevoie sa raspund comentariului lui Fuzzy_TK din moment ce ii tine partea cat de tare poate desi, cum a spus el pe serverul de discord Despair Gods, "Deabea o cunosc"
Daca aveam o problema cu cei care au pus contra la cerera lui Leviathan, pana acum era si
ϟ Blacky mentionat insa cu totii stim care este adevarul de fapt in ceea ce ii priveste pe cei doi din staff despre care tot am vorbit. Sa nu uitam limbajul "mistocar" si neprofesional a lui Fuzzy_TK in momentul in care, eu, player normal, am avut ceva de spus pe Despair Gods Discord.

Prin urmare, acestia doi se apara negand tot (si mi se pare normal) insa las Fondatorii sa decida cine spune adevarul si cine nu. Sper ca rank-ul sa nu reprezinte player-ul dar personalitatea din spatele vorbelor sa o faca cu adevarat.
Multumesc

Edited by Creppez

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna. Reclamatia ta este respinsa, deoarece, conform regulamentului (daca la momentul actual nu e editat, voi edita eu), oricine cere pro, mai in gluma, mai in serios, sau cum s-a reverit Leviathan "o vorba buna" va fi raprotat catre un fondator sau staff manager pentru a se respinge acea cerere. Respectiva poate reveni cu o alta cerere de helper peste o saptamana de la respingerea cererii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Legat de reclamatii Staff, cred ca aceasta face mai mult legatura cu mediul social pe discord decat de problemele legate de server.
Cererea lui leviathan a fost luata in considerare si ar fi putut ajunge membru Staff dar cu acordul Staff Managerului (SleepDealer) care a mentionat ca ar fi existat o singura problema legata de ea si era specific Scrisul in Chat (Folosirea emoji-urilor de Genu U.U sau etc).
De asemenea cred ca acest subiect a fost dus prea departe pentru o situatie foarte simpla, adica am ajuns sa fiu judecat de catre membri Staff de ceva ce nu tine de ocupatia mea, membrul Staff "ForTheRight" a avut un comportament destul de neprofesional fata de noi si nu prea aduce o imagine placuta dupa aceasta situatie.
Staff-ul meu a ajuns sa fie jignit in privat pe aceasta situatie, e doar un "Contra" pe forum care a fost dus prea departe.
Cererea lui leviathan a fost respinsa pe motiv "Cerut Pro" care cum am mentionat, influenteaza destul de mult rezultatul cererii.
Nu exista motive externe, eu inteleg ca poate voi intre voi nu va intelegeti si eu nu ma voi baga in strict problemele personale, atat timp cat Contra-ul a fost acordat corect.
Indiferent ca Kl0zer sau Fuzzy ar fi avut o problema cu Leviathan specific, aceasta nu este problema mea, atat timp cat pastreaza comportamentul corect si cat timp procedeaza conform regulamentului.
Contra-ul a fost acordat corect, aceasta reclamatie nu prea isi are rostul, nu ma voi baga in probleme personale care tin de mediul discord de acum in viitor.
Relatiile sociale nu sunt un motiv concret pentru reclamatii, aici reclamatiile se fac doar pentru procedari incorecte.
Leviathan va putea face cerere saptamana viitoare, cum a mentionat colegul meu GoodJobSteve.
Daca Staff Managerul va fi de acord cu acceptarea in trial a acesteia va fi de vazut de catre acesta.
Daca aveti probleme intampinate serioase ce tin strict de Minecraft si de procedari incorecte/favorizari, atunci da, sunt perfect de acord sa sanctionez Staff-ul conform regulamentului, dar nu voi sanctiona Staff-ul pentru o procedare corecta.
Reclamatie dusa mult prea departe, m-am repetat de foarte multe ori.
:tc:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...