Jump to content
Sami_Koloj

[Cerere Helper] Sami

Recommended Posts

1. Care este numele tau real?: Vlasceanu Samuel

2. Varsta ta: 18 ani

3 Primele 7 cifre din CNP: 5011205

4. O scurta descriere despre tine?(minim 15 cuvinte): Sunt o persoana calma, temperata, stiu de gluma  si imi place sa ma joc impreuna cu amici mei . Respect toti jucatorii atat timp cat acestia nu depasesc limita glumelor si nu au un comportament rautacios , jignitor, etc . Imi place sa ajut pe ceilalti jucatori la crearea locuintelor sau fermelor si chiar la probleme care nu au legatura cu jocul .

5. Nickname-ul din joc: Sami

6. Intre ce intervale ale zile poti fi online?(dimineata/dupa-amiaza/seara): De obicei pentru ca am scoala pot fi online de la 6 pana la 10-11 depinde cat de repede mi se face somn .(Seara).

7. Cate ore poti juca zilnic?: In timpul scolii aproximativ 4-5 ore , dar in vacanta pot depasi de 10 ore (asta depinde de cat de bine dispus sunt).

8. Pe ce sectiune doresti gradul?: Doresc gradul pe sectiunea Survival 1.14.4.

9. Ai citit regulamentul?: Da am citit regulamentul.

10. Din punctul tau de vedere, ce calitati trebuie sa aibe un membru staff?: Un membru staff trebuie sa fie responsabil si sa isi asume cea ce face sa fie intelegator si sa asculte parerea tuturor intr-o situatie de neintelegere si apoi sa hotarasca cine e sanctionat . Trebuie sa stie sa explice pentru ce un anumit membru e sactionat si sa stia sa ofere ajutorul celor care au nevoie fara sa ii faca sa se simta prost ca nu stiu anumite lucruri . Trebuie sa salute membri noi asfel incat cei noi veniti sa se simta bine in comunitate si in momentele cand un jucator jigneste pe alt jucator sa ii ajute pe cel jignit sa nu se simta prost si sa sanctioneze daca este cazul. Membrii staff trebuie sa fie niste exemple pentru jucatori si sa foloseasca un limbaj potrivit.

11. Discord-ul tau?(nume#id): Sami_Koloj#1377

12. Alte precizari?: Va multumesc ! Sarbatori fericite !! Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa fiti iubiti pentru ca datorita voua avem un server pe care ne putem distra si asta e gratis.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...