Jump to content
Sign in to follow this  
Conqueror

Cerere [Moderator]

Recommended Posts

1. Care este numele tau real? : Lunka Cristian.

2. Varsta ta : 19.

3. Primele 7 cifre din CNP : Click.

4. O scurta descriere despre tine?(minim 15 cuvinte) Poi.. sunt o fire dinamica foarte glumeţână, nu-mi place să ies, simt confort în a petrece timpul cu mine, nu sunt deloc narcisist.

5. Nickname-ul din joc : Conqueror.

6. Intre ce intervale ale zile poti fi online?(dimineata/dupa-amiaza/seara) : Depinde de programul de lucru.. dar de obicei dupa amiaza-seara.

7. Cate ore poti juca zilnic? : 5-6.

8. Pe ce sectiune doresti gradul? Survival.

9. Ai citit regulamentul? : Cred ca am citit acest regulament. (Dar nu-s sigur că no.. din nefericire am alzheimer, şi nu ştiu citii, sau scrie.. :( )

10. Din punctul tau de vedere, ce calitati trebuie sa aibe un membru staff? : Poi.. sa nu blasteme de toţi sfinţii, să nu dea cu fulgere în playeri, chestii d-astea amu.. să fie activ, să ştie comenzile, caracter dinamic şi în fond presărat cu simţul umorului. 

11. Discord-ul tau?(nume#id) : * Conqueror#0933 *

12. Alte precizari? : Defapt vreau să pun stăpânire pe server şi să-i dau remove la sleepdealer Şi la Fran. Da.. (glumesc).. (cred)
P.s. am experienţă 11 luni..am fost admin pe un sv, din mai pana amu in noiembrie.. da nu stiu de ce mi-or dat remove ăştia (caugh, caugh, glumitză)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ca membru Staff trebuie sa fii serios in majoritatea situatiilor, dar putin umor niciodata nu strica, desigur cu limita bunului simt. Mi-a placut formatul cererii, si ca ai facut poza la CNP ca o dovada ca chiar ai 19. Nu ar strica putin mai multa activitate atat pe chat cat si in general. 

:pro:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...