Jump to content

xFrann

ϟ Community Founder
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Days Won

  2

Profile Song

xFrann last won the day on November 12 2019

xFrann had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

7 Followers

About xFrann

 • Birthday 01/25/2001

Recent Profile Visitors

109 profile views
 1. xFrann

  Cerere Moderator

 2. xFrann

  Problem

  Da, am avut anumite probleme astazi. Daca ai putea sa ne spui cinstit ce iteme detineai, am putea sa te ajutam.
 3. xFrann

  Numar Preferat

  Specifica un interval de numere intre care se afla numarul tau preferat, apoi provoaca o persoana sa ghiceasca. Persoana provocata daca nu ghiceste va trebui sa posteze o poza cu ea pe acest topic, dar daca ghiceste tu va trebui sa postezi. Exemplu: Numarul meu preferat se afla intre: 20 - 30 Reguli: Intervalul de numere trebuie sa fie de 10 (nu se procedeaza asa: de la 1 la 1000, ci asa, de la 1 la 10, de la 45 la 55, etc) O data ce participi esti obligat sa joci jocul pana la capat, daca refuzi sa completezi jocul vei primi warn pe forum. Sa vedem cine e in stare si cine nu. Distractie Placuta. Eu voi incepe primul, numarul meu preferat se afla intre 20 si 30, provoc pe oricine sa ghiceasca care e.
 4. xFrann

  [MC] Regulament Staff

  Regulament Staff "Fara de reguli, oamenii sunt Animale" - Maxwell Anderson, Winterset DespairGods doreste ca membrii Staff sa fie exemplari, sa poata oferi jucatorilor ajutorul necesar si sa urmareasca urmatoarele reguli fara abateri sau abuzuri care eventual duc la indepartarea membrilor. Regulamentul jucatorilor se aplica de asemenea si membrilor Staff, dar pe langa acel regulament acestia vor urma si urmatoarele reguli: ⟿ Sanctiunile trebuiesc intodeauna aplicate cu un motiv intemeiat, dupa fiecare sanctiune aplicata membrul staff este obligat pe propria raspundere sa detina o dovada pentru a explica pe viitor in cazul reclamatiilor felul in care a procedat. In cazul contrar, adica in momentele in care sanctiunile sunt aplicate gresit sau exista o lipsa de dovezi, membrul staff va fi sanctionat dupa seriozitatea greselii in urmatoarele feluri: ◈ Warn ◈ Down ◈ Remove ⟿ Membrii Staff nu au voie sa foloseasca comenzile in van, fara folos sau de distractie. Comenzile vor fi folosite doar in cazurile in care acestea sunt necesare. Orice abatere de la aceasta regula poate duce la: ◈ Warn ◈ Down ⟿ Membrii Staff nu au voie sa se teleporteze la jucatori fara vanish fara acordul lor, evitam deranjul jucatorilor in timpul jocului. Sanctiuni care pot fi aplicate in aceasta situatie: ◈ Warn ◈ Down ⟿ Limbajul Staff-ului trebuie sa fie curat, formal, scrisul trebuie sa fie corect gramatical si adresarile catre jucatori trebuiesc a fi respectoase sau prietenoase, fara aere de superioritate. ◈ Down ◈ Remove ⟿ Orice abuz duce la inlaturarea completa a Membrului Staff de pe Server. Singura sanctiune aplicata: ◈ Ban ⟿ Membrii Staff trebuie sa participe la sedinta saptamanala (Duminica, 20:30) pentru a rezolva probleme intampinate si pentru a discuta situatii intalnite in ultima saptamana. Orice membru Staff are dreptul la invoiri. Lipsa prezentei la sedinta fara invoire are ca consecinte: ◈ Warn ◈ Down ⟿ Rolul vostru este de a ajuta jucatorii (daca ai citit pana aici si faci cerere de helper, continua sa citesti) si activitatea in chat este necesara, cand un jucator va avea nevoie de informatii Membrii staff sunt obligati sa raspunda. Sanctiuni aplicate in cazuri contrare: ◈ Remove ◈ Down ⟿ Lipsa de respect sau de activitate in joc duce la inlaturarea membrului din echipa Staff. Sunt obligatorii minim 10 ore pe saptamana impartite in varii zile, nu toate intr-o singura zi. Cazurile acestea duc la: ◈ Remove ◈ Down ► Echipa DespairGods are dreptul de a inlatura membrii Staff cu sau fara motive, in limita bunului simt. ◄ ► Echipa DespairGods are dreptul de a incalca aceste reguli iarasi, in limita bunului simt si cu un motiv intemeiat. ◄ ◣ Orice sanctiune este aplicata global.◥
 5. Model cerere Parteneriat Parteneriatele sunt realizate in scopul de a oferi un ajutor, sprijin sau renume unei alte comunitati pentru a primi in schimb un favor asemanator. 1. Numele Tau: 2. Varsta: 3. Nume Comunitate: 4. Descriere scurta a comunitatii: 5. Ce ajutor ai dori si de ce?: 6. Ce poti oferi la schimb?: 7. Consideri ca renumele comunitatii este la acelasi nivel cu al nostru?: Oferim pe forum un loc in footer cu parteneri nostri, acolo ii vom pastra cat timp suntem inca parteneri. Oferim Shout-Out pe discord. Oferim ajutor tehnic. Nu aici se fac cererile de afiliere!
 6. xFrann

  Cerere Helper IISUS

  Am vazut si contul de discord facut, felicitari. In urma raspunsurilor membrilor staff si din ce am putut eu observa cat timp ai fost online, esti un membru care pare apt pentru functia de helper. Bun venit in Staff.
 7. Bugul aparent este provocat de un plugin neupdatat care in ultima vreme tot face probleme, noi l-am rezolvat dar in fiecare acesta tinde sa reapara daca nu rulez 2 comenzi. Il voi rezolva permanent cat de curand posibil.
 8. 130 de ore dedicate in ultimele 4 saptamani update-ului care urmeaza, mi-as dori sa am mai mult timp caci am foarte multe planuri care tin de Serverul de Minecraft detinut.
  Cu toate acestea, va fi unul pe cinste chit ca nu voi putea include tot ce mi-as fi dorit datorita lipsei de timp.
  😅

 9. xFrann

  [Model] Cerere Afiliere

  Model Cerere Afiliere Comunitatea Despair Gods cauta Developeri care doresc sa se afilieze. Developerii cu aceasta dorinta trebuie sa aiba in calcul urmatoarele: - Serverele detinute trebuiesc constant ingrijite - Serverele trebuie sa aiba ca scop cel al comunitatii (Scopul de a detine cele mai placute Servere ca mediu de joc) - Serverele trebuiesc a fi stabile pe o perioada de timp sub propria raspundere (Dorim ca serverele sa ramana deschise pentru o perioada destul de lunga de timp) - Serverele trebuiesc facute bine, fara probleme de securitate si acestea trebuie sa aibe mereu in vizor calitatea jocului jucatorului. 1. Nume Prenume (Real): 2. Varsta: 3. Nume Server: 4. Mica Descriere a Serverului: 5. Serverul este de urmatorul joc: 6. DNS-ul Dorit: 7. Descriere personala: 8. Tematica Serverului: 9. Crezi ca vei putea contribui pozitiv in dezvoltarea imaginii comunitatii?: Afiliatii vor avea parte de: - Dns la alegere (daca este disponibil) - Sectiune pe forum dedicata - Suport si ajutor tehnic in dezvoltarea Serverului. - Anunt pe discord despre Serverul detinut.
 10. xFrann

  Reclamatie (Operator) Kl0zer

  Legat de reclamatii Staff, cred ca aceasta face mai mult legatura cu mediul social pe discord decat de problemele legate de server. Cererea lui leviathan a fost luata in considerare si ar fi putut ajunge membru Staff dar cu acordul Staff Managerului (SleepDealer) care a mentionat ca ar fi existat o singura problema legata de ea si era specific Scrisul in Chat (Folosirea emoji-urilor de Genu U.U sau etc). De asemenea cred ca acest subiect a fost dus prea departe pentru o situatie foarte simpla, adica am ajuns sa fiu judecat de catre membri Staff de ceva ce nu tine de ocupatia mea, membrul Staff "ForTheRight" a avut un comportament destul de neprofesional fata de noi si nu prea aduce o imagine placuta dupa aceasta situatie. Staff-ul meu a ajuns sa fie jignit in privat pe aceasta situatie, e doar un "Contra" pe forum care a fost dus prea departe. Cererea lui leviathan a fost respinsa pe motiv "Cerut Pro" care cum am mentionat, influenteaza destul de mult rezultatul cererii. Nu exista motive externe, eu inteleg ca poate voi intre voi nu va intelegeti si eu nu ma voi baga in strict problemele personale, atat timp cat Contra-ul a fost acordat corect. Indiferent ca Kl0zer sau Fuzzy ar fi avut o problema cu Leviathan specific, aceasta nu este problema mea, atat timp cat pastreaza comportamentul corect si cat timp procedeaza conform regulamentului. Contra-ul a fost acordat corect, aceasta reclamatie nu prea isi are rostul, nu ma voi baga in probleme personale care tin de mediul discord de acum in viitor. Relatiile sociale nu sunt un motiv concret pentru reclamatii, aici reclamatiile se fac doar pentru procedari incorecte. Leviathan va putea face cerere saptamana viitoare, cum a mentionat colegul meu GoodJobSteve. Daca Staff Managerul va fi de acord cu acceptarea in trial a acesteia va fi de vazut de catre acesta. Daca aveti probleme intampinate serioase ce tin strict de Minecraft si de procedari incorecte/favorizari, atunci da, sunt perfect de acord sa sanctionez Staff-ul conform regulamentului, dar nu voi sanctiona Staff-ul pentru o procedare corecta. Reclamatie dusa mult prea departe, m-am repetat de foarte multe ori.
 11. xFrann

  Reclamatie (Operator) Kl0zer

  Server-ul este un mediu de joc, orice tine de partea Staff este strict profesionala si nu tine de relatii sau prietenii. Am citit cererea de helper anterioara propusa, influenta Staff-ului nu este bine privita de catre Administratori. Jucatorii trebuie sa se comporte profesional, prin mesajele in privat prezentate mai sus cererea de pro putea fi chiar si o gluma, Kl0zer a procedat conform spuselor si celor vorbite la sedintele Staff. Legat de prieteniile intre membri Staff, voi ruga pe Fuzzy_TK sa se alature discutiei si Kl0zer de asemenea pentru a confirma sau a infirma cele scrise in reclamatia respectiva. Legat de Serverele de discord nu au legatura cu intamplarile de pe Server sau Comunitate, prieteniile si relatiile nu sunt amestecate cu mediul profesional. Toti membrii implicati vor raspunde la aceasta reclamatie pentru a clarifica situatia si pentru a oferi oricarei persoane dreptul la parere. In urmatoarele 24 de ore situatia va fi rezolvata.
 12. xFrann

  Reclamatii Staff

  Reclamatiile facute in bataie de joc vor fi sanctionate pe Forum, pot de asemenea fi sanctionate in joc daca situatia este grava. Doar Reclamantul, Reclamatul si Staff-ul pot participa la dezbaterea reclamatiei, celelalte comentarii vor fi sterse. 1. Numele Tau (In joc): 2. Numele Reclamatului (In Joc): 3. Motivul Reclamatiei (Dezvoltat in Detalii): 4. Ce Sanctiune ti-a fost aplicata?: 5. Data Intamplarii: 6. Dovezi (Poze IMGUR, Videoclipuri YT): 7. Detalii adaugate:
 13. Reclamatiile facute in bataie de joc vor fi sanctionate pe Forum, pot de asemenea fi sanctionate in joc daca situatia este grava. Doar Reclamantul, Reclamatul si Staff-ul pot participa la dezbaterea reclamatiei, celelalte comentarii vor fi sterse. 1. Numele Tau (In joc): 2. Numele Reclamatului (In Joc): 3. Motivul Reclamatiei (Dezvoltat in Detalii): 4. Dovezi (Poze IMGUR, Videoclipuri YT): 5. Detalii adaugate:
 14. xFrann

  Roast Me

  Astazi va propun un joc forumistic prin care, va trebui sa critici persoana care a comentat inaintea ta. Reguli: - Un singur comentariu de persoana - Pastrati un limbaj in limita bunului simt - Fara rasism sau inmoralitati. Primul Roast mi se aplica mie, astept! Good luck.
×
×
 • Create New...