Jump to content

.THC

Administrator
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About .THC

 • Birthday 03/28/2002

Recent Profile Visitors

45 profile views
 1. .THC

  Cerere grad _ThC420

  Nu ma pun sa le caut ca numa mama stie :)) cei care ma stiu, stiu cati ani am :))
 2. .THC

  Cerere grad _ThC420

  1. Care este numele tau real?: Daniel 2. Varsta ta: 17 3 Primele 7 cifre din CNP: nu am buletin momentan, da is din 28.03.2002 4. O scurta descriere despre tine?(minim 15 cuvinte): Sunt un om cu care poti sa faci glume, sa socializezi ! Nu fac favorizari ! Pentru mine toti sunt egali! Imi place sa ies pe afara! Când nu is afara, stau la PC 5. Nickname-ul din joc: _ThC420 6. Intre ce intervale ale zile poti fi online?(dimineata/dupa-amiaza/seara): dimineata numa in weekend, in rest când am timp 7. Cate ore poti juca zilnic?: depinde, intre 4-6 ore, cateodata mai mult 8. Pe ce sectiune doresti gradul?: pe survival 1.14.4 9. Ai citit regulamentul?: cred ca am citit acest regulament, dar nu sunt sigur pe mine 10. Din punctul tau de vedere, ce calitati trebuie sa aibe un membru staff?: Sa fie calm, rabdator si respectos 11. Discord-ul tau?(nume#id): .THC#8454 12. Alte precizari?: Madalin e cel mai credincios om din lume !
 3. .THC

  Prezentare Krolgn

  Bine ai venit in comunitate ! :3
 4. .THC

  Despre Reviews - Informatii

  Regulament de postare: Tagurile trebuie puse în felul următor - reviews Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta o știre, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim patru-cinci rânduri de text și dacă este posibil o poză descriptivă. Aveți voie să deschideți maxim 5 articole pe zi în această secțiune.
 5. .THC

  Despre Gadgeturi - Informatii

  Regulament de postare: Tagurile trebuie puse în felul următor - gadgets Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta o știre, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim patru-cinci rânduri de text și dacă este posibil o poză descriptivă. Aveți voie să deschideți maxim 5 articole pe zi în această secțiune.
 6. .THC

  Informatii postare Stiri IT

  Regulament de postare: Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta o știre, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim patru-cinci rânduri de text și dacă este posibil o poză descriptivă. Aveți voie să deschideți maxim 5 articole pe zi în această secțiune!
 7. .THC

  Informatii postare Hardware

  Tag-ul trebuie sa fie în felul următor - hardware Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta o știre, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim patru-cinci rânduri de text și dacă este posibil o poză descriptivă. Aveți voie să deschideți 5 articole pe zi în această secțiune. Alte informații: Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 48 ore de la crearea acestora, permițând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinate.
 8. .THC

  Cerere Moderator

  La întrebarea 5 trebuie sa iti alegi o categorie de care sa te ocupi ! De exemplu Gaming, Multimedia, Zona IT
 9. .THC

  Model postare - Film

  *Nume film: *Gen: *Data aparitiei: *Introducere: *Nota IMDb: *Trailer:
 10. .THC

  Regulament - Seriale

  ★ MODEL POSTARE ★ ★ Nume Serial: ★ Creator: ★ Anul: ★ Genul: ★ Episoade: ★ Sezoane: ★ Trailer Youtube (Oficial): ★ Descriere: ★ REGULAMENT POSTARE ★ ★ Pentru seriale titlul topicului trebuie să fie : [Serial] - Nume serial . EX: [Serial] - The Walking Dead . ★ Aveţi dreptul de a posta 5 seriale/zi! ★ În caz că daţi reply la un topic trebuie să argumentaţi , nu să scrieţi gen "Mişto serialul" ★ Topic-urile cu seriale vor fi închise în 72h de la postarea acestora! ★ Nerespectarea modelului sau încălcarea regulamentului se pedepseşte cu WARN !!! ★ Folosiți funcția "Search" pentru a vedea dacă a mai fost sau nu postat serialul de către altcineva!
 11. .THC

  Regulament - PlayList

  Regulament "PlayList-uri" Aveți dreptul la 5 reply-uri / zi! PlayList-urile mai vechi de o săptămână vor fi inchise ! Daca vreti ca topicul vostru sa fie redeschis,dati pm la un membru din staff ! Fără off-topic! Poți posta doar in Playlist-ul tău! Aveți dreptul la un singur PlayList! Nu aveți voie să postați în PlayList aceleași piese muzicale! (!) Atentie: Titlul topicul pe care îl creați trebuie să conțină : PlayList - Numele d-voastră.
 12. .THC

  Regulament - Bancuri

  În acest forum puteți posta bancuri de orice gen, dar în limita bunului simț! - REGULI - - Orice membru își poate crea propriul său topic numele trebuie să fie [Bancuri] - numele tau. - Nu faceți spam excesiv, acest lucru va duce la WARN! - Bancurile vor fi postate într-un topic creat de tine,nu în topicurile altor persoane, acest lucru va duce la WARN! - Nu aveți voie să dați reply in alte topicuri cu mesaje gen "Amuzant"; "Haha" acest lucru va duce la WARN! - Postarea a 10/20 de bancuri pe zii este strict interzisă, iar topicul respectiv va fii inchis de un MODERATOR! - Aveți dreptul doar să postați 5 bancuri/zi! - Bancurile de natura xenofoba,de discriminare,etc sunt INTERZISE! - Încercați să selectați bancuri amuzante , nu copy paste la toate bancurile seci de pe prima pagina a unui site ! - Topicurile inactive mai vechi de o săptămână vor fi închise de un MODERATOR! - Este INTERZIS să repetați un banc în același topic acest lucru va duce la WARN!
 13. .THC

  CS:GO PvP Texture Pack

  Nume resursă : CS:GO PvP Texture Pack Tip resursă (TexturePacks/Maps/Mods/Shaders etc.) : TexturePack Versiune : 1.8.9, 1.8.8, 1.8.6, 1.7.10 Autor : - Link download : http://www.mediafire.com/file/tvst1qbnavte1sb/Csgo_pack.rar/file
×
×
 • Create New...