Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. AndreiSkR

  [Portofoliu]AndreiSkR

 3. Today
 4. xFrann

  Prezentare .THC

  Nice.
 5. GXgameru

  Probleme si Bug-uri

  bug-ul cu tp-ul/tpa-ul: cand dau tp la cineva stau 1 10 sau 20 de secunde pana se incarca si imi arata ca pic in void. daca vrea cineva sa fac pvp cu el si ma lasa sa dau tp cand mi-se incarca sunt mort... si al 2-lea bug este cel cu disconect: cand sunt in pvp si mai am 7 vietii dau rapid disconect si cand reintru sunt mort
 6. GXgameru

  Reclamatie player

  pentru*:)
 7. GXgameru

  Reclamatie player

  Gogutzu, am impresia ca este Maxinfinite cel care a lu-at ban permanent pentru reclama la alt server, De ce cred asta? el nu era pe Server pana la acest update si a stiu ca Max a lu-at ban. De unde sa stie? ia spus careva? pana si WolfyRobert zice asta si sandu2007......, imi pare rau dar asa cred eu ca el este Maxinfinite deoarece el a mai facut si alte conturi, kuro18 la prins cu un cont fals
 8. IISUS

  [Cerere Helper] BigJooe

  contra n ai citit regulamentul in intregime
 9. RaRes14M

  [Cerere Helper] BigJooe

  asemenea colegilor mei
 10. Kl0zer

  [Cerere Helper] BigJooe

  asteptam o alta cerere dupa o saptamana,dupa ce citesti regulamentul in intregime
 11. Fuzzy_TK

  [Cerere Helper] BigJooe

  Nu ai cicit regulamentul in intregime. Poti face cerere din nou peste o saptamana de la respingere
 12. BigJooe

  [Cerere Helper] BigJooe

  1. Care este numele tau real?: Ranja Eduard. 2. Varsta ta: 18 ani. 3 Primele 7 cifre din CNP: 5010702 4. O scurta descriere despre tine?(minim 15 cuvinte): Sunt un baiat simplu, ador sa lucrez in echipa locuiesc in Targu Mures si imi place sa cant la pian si sa ma joc pe calculator. 5. Nickname-ul din joc: BigJooe. 6. Intre ce intervale ale zile poti fi online?(dimineata/dupa-amiaza/seara): Dimineata, pana la ora 14, am ore de dupa-masa. 7. Cate ore poti juca zilnic?: Aproximativ 4 ore. 8. Pe ce sectiune doresti gradul?: Survival. 9. Ai citit regulamentul?: Desigur. 10. Din punctul tau de vedere, ce calitati trebuie sa aibe un membru staff?: Sa fie dornic sa ajute, sa stie sa lucreze impreuna cu restul stafului si sa fie respectuos. 11. Discord-ul tau?(nume#id): BigJooe#2434 12. Alte precizari?: Multumesc!
 13. Yesterday
 14. Fuzzy_TK

  Cerere Helper [Atomizat]

  Nu ai citit regulamentul in intregime. Poti depune iar o cerere dupa o saptamana de la respingere
 15. xMrP1x3latu

  Cerere Helper [Atomizat]

  Regulament necitit, sau nu a fost citit in intregime.
 16. SleepDealer

  Cerere Helper WolfyRobert

 17. SleepDealer

  Cerere Helper WolfyRobert

  ;mintit in legatura cu varsta>
 18. S1ngl3

  Cerere Helper [Atomizat]

  1. Care este numele tau real?: Albu Andrei 2. Varsta ta: 19 ani 3 Primele 7 cifre din CNP:5000906 4. O scurta descriere despre tine?(minim 15 cuvinte):Am 19 ani ,sunt foarte sociabil si imi place caterinca,imi place sa ma joc si imi mai place sa rulez 5. Nickname-ul din joc: Atomizat 6. Intre ce intervale ale zile poti fi online?(dimineata/dupa-amiaza/seara): 18:00-02:00 AM si cateodata 9:00-15:00 7. Cate ore poti juca zilnic?:5-6 ore minim pe economie 8. Pe ce sectiune doresti gradul?: Survival 1.14.4 9. Ai citit regulamentul?: DA sefu 10. Din punctul tau de vedere, ce calitati trebuie sa aibe un membru staff?: Sa fie sociabil,sa nu abuzeze de grad 11. Discord-ul tau?(nume#id): Haji #6447 12. Alte precizari?: Sunt vechi pe server P.S. va pup
 19. Max Lupu Moldovean 🖤

  Cerere Helper WolfyRobert

 20. .THC

  Prezentare Krolgn

  Bine ai venit in comunitate ! :3
 21. .THC

  Despre Reviews - Informatii

  Regulament de postare: Tagurile trebuie puse în felul următor - reviews Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta o știre, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim patru-cinci rânduri de text și dacă este posibil o poză descriptivă. Aveți voie să deschideți maxim 5 articole pe zi în această secțiune.
 22. .THC

  Despre Gadgeturi - Informatii

  Regulament de postare: Tagurile trebuie puse în felul următor - gadgets Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta o știre, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim patru-cinci rânduri de text și dacă este posibil o poză descriptivă. Aveți voie să deschideți maxim 5 articole pe zi în această secțiune.
 23. .THC

  Informatii postare Stiri IT

  Regulament de postare: Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta o știre, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim patru-cinci rânduri de text și dacă este posibil o poză descriptivă. Aveți voie să deschideți maxim 5 articole pe zi în această secțiune!
 24. .THC

  Informatii postare Hardware

  Tag-ul trebuie sa fie în felul următor - hardware Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta o știre, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim patru-cinci rânduri de text și dacă este posibil o poză descriptivă. Aveți voie să deschideți 5 articole pe zi în această secțiune. Alte informații: Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 48 ore de la crearea acestora, permițând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinate.
 25. xMrP1x3latu

  [UPDATE] DespairGods Winter Update

  Update-ul "DespairGods Winter Update" a fost fixat pe securitate si optimizare, pe langa acestea a fost si un mare Redesign al Serverului de Minecraft Mc.DespairGods.Com impreuna cu Website-ul, Forum-ul si Discord-ul Comunitatii. Ce contine acest update: Minecraft Server: - Noi pluginuri - Redesign - Noi mini evenimente - Grade noi - Sisteme noi - Meniuri noi = Planuri de Viitor - Sectiuni noi - Minigames - Pluginuri noi - Store marit Website: - Redesign Total Forum: - Redesign Total - Categorii noi - Pluginuri noi In fiecare zi, Tehnicii Despair Gods incearca sa imbunatateasca serverul si Comunitatea oferindu-va o experienta de neuitat si un joc cat mai placut alaturi de noi, fara lag, fara buguri,fara probleme.
 26. .THC

  Cerere Moderator

  La întrebarea 5 trebuie sa iti alegi o categorie de care sa te ocupi ! De exemplu Gaming, Multimedia, Zona IT
 27. xMrP1x3latu

  Fazan

  atentat
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...